https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/departamenti-i-biologjisee/

https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/departamenti-i-bioteknologjisee/

https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/departamenti-i-fizikees/

http://informatika.fshn.edu.al/

https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/departamenti-i-kimisee/

https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/departamenti-i-kimisee-industriale/

https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/departamenti-i-matematikees/

https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/departamenti-i-matematikees-aplikuar/

https://sites.google.com/fshn.edu.al/qkff/

https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/fshn/home/baza-ligjore

Fakulteti i Shkencave të Natyrës

Fakulteti i Shkencave të Natyrës (FSHN) është qendra kryesore në Shqipëri për përgatitjen e specialistëve të lartë në informatikë, matematikë, fizikë, kimi, kimi ndustriale, biologji, bioteknologji. FSHN është gjithashtu institucion i rëndësishëm për përgatitjen e mësuesve për shkollat e mesme në lëndët mësimore të matematikës, fizikës, kimisë, biologjisë dhe informatikës në gjithë sistemin e shkollave të mesme në Shqipëri. FSHN ka një staf akademik të brendshëm prej mbi 181 punonjësish, prej të cilëve mbi rreth 80 profesorë ose profesorë shoqërues. Ai drejtohet nga Dekani, i zgjedhur nga votimi i drejteperdrejte i stafit akademik, jo akademik dhe studentet.

Kërkimi shkencor
https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/fshn/projekte/projekte-x
https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/fshn/doktorata-dhe-publikime   http://www.fshn.edu.al/home/publikime-dhe-konferenca

NJOFTIME

Datë 25.02.2021
Ftohen te gjithe studentet e FSHN per te plotesuar formularin e vlerësimit të lëndës nga studenti, semestri i I, viti akademik 2020-2021

Per te plotesuar formularin kliko: KETU


Datë 22.02.2021
Njoftim mbi tarifat e studimit për vitin akademik 2020-2021 dhe kategoritë që përfitojnë përjashtim apo reduktim nga këto tarifa

Për tu njohur me njoftimin kliko: KETU

Për të shkarkuar faturat sipas ciklit te studimit kliko: KETU


Datë 10.02.2021
Njoftohen te gjithe studentet e Fakultetit te Shkencave te Natyres se eshte shpallur orari i provimeve per sesionin e dimrit, viti akademik 2020-2021

Per tu njohur me orarin kliko: KETU

Datë 25.02.2021

Agjensia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI), ka hapur thirrjet për aplikim

Per me teper informacion kliko: KETU

Datë 25.02.2021

Thirrje e Komisionit Europian për ekspertë të jashtëm


Per me teper informacion kliko: KETU

Datë 25.02.2021

Event online në Universitetin Teknik të Mynihut në Gjermani për studentët e UT

Per me teper informacion kliko: KETU

Datë 22.02.2021

Ftese per pjesemarrje ne Konferencen Nderkombetare mbi Shkencat Sociale dhe Natyrore, qe do te zhvillohet ne Paris, France, date 18 Prill, 2021.

Per me teper informacion kliko: KETU

Datë 22.02.2021

Universiteti i Bialystok, Poloni, informon mbi Konferencën online që do të organizojë në Maj 2021 me temë “Environmental Engineering – Through a Young Eye: Innovations-Sustainability-Modernity-Openness”.

Per me teper informacion kliko: KETU


Datë 16.02.2021
Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës ka hapur regjistrimet mbi gjuhën dhe kulturën kineze për të gjithë të interesuarit

Per me teper informacion kliko: KETU


Datë 03.02.2021
Njoftohen te gjithe studentet e Fakultetit te Shkencave te Natyres me statusin perserites si dhe studentet e rregullt qe deshirojne te japin provime te mbartura ne sezonin e dimrit se regjistrimi per provime do behet online nga data 3 Shkurt deri ne 12 Shkurt


Datë 03.02.2021


Datë 09.02.2021
Me rastin e 11 shkurtit, Ditës ndërkombëtare të grave dhe vajzave në shkencë, Akademia e Shkencave e Shqipërisë në bashkëpunim me Rrjetin Shqiptar të grave në Shkencë organizojnë veprimtarinë solemne: “Të jesh e para në traditë”, kushtuar akademikes së parë shqiptare, etnologes Andromaqi Gjergji

Per me teper informacion kliko: KETU


Datë 04.02.2021
Hapet thirrja për aplikim per studentet e Universitetit te Tiranes per te mare pjese ne Konferencen e 10 Studentore te UNICA me teme "Transforming Your University in the post COVID-19 age" ne datat 18-21 korrik 2021!

Për më tepër informacion kliko: KETU


Datë 02.02.2021
Vendimi i Rektorit mbi menyren e zhvillimit te provimeve te semestrit te pare ne Universitetin e Tiranes

Per tu njohur me vendimin kliko: KETU


Datë 22.01.2021
Universiteti i Tiranës është ftuar për të marrë pjesë në Konferencën e 9-të Shkencore Alma Mater Europaea. Tema e Konferencës: “All about people 2021: Digital Transformation in Science, Education and Arts”

Për më tepër informacion kliko: KETU


Datë 22.01.2021
Në kuader te bashkëpunimit Erasmus+ midis Universitetit të Tiranës dhe Universitetit te Tuscias jemi njoftuar se Universiteti i Tuscia do te organizoje Diten e Hapur Virtuale te dedikuar posacerisht per studentet shqiptare ne date 26 Janar 2021 ora 15:00-17:00

Per me teper informacion kliko: KETU


Datë 11.01.2021
Njoftim mbi konkursin e zhvilluar per personel akademik ne Departamentin e Biologjise

Per me teper informacion kliko: KETU

Datë 08.01.2021
Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës se:

Jane shpallur listat e studenteve perfitues te burses dhe te tarifes per vitin akademik 2020-2021

Per tu njohur me listat kliko: KETU


Datë 07.01.2021
H2020 project SAVES 2 webinar "Hidden energy poverty: The student perspective", 15 January 2021 (11:00 AM - 13:00 PM CET)

Për më tepër informacion kliko: KETU


Datë 07.01.2021
Njoftim mbi: UNICA-VUB webinar “Applying Open Science in Research Projects” - 18 Jan 2021

Për më tepër informacion kliko: KETU


Datë 29.12.2020
Open Calls/ Thirrja Bilaterale Kërkimore, Tekniko- Shkencore, mes Shqipërisë dhe Austrisë

Për më tepër informacion kliko: KETU


Datë 29.12.2020
Fakulteti i Shkencave të Natyrës i Universitetit të Tiranës, shpall konkursin për 1 (një) vend pune për personel ndihmës akademik me karakter mësimor në Departamentin e Kimisë

Per me teper informacion kliko: KETU


Datë 28.12.2020
Shpallet lista e studenteve te vitit te pare me mestare 9-10 per vitin akademik 2020-2021 të cilët përfiojnë përjashtim nga tarifa e shkollimit dhe burse mujore ne masen 10,000 leke

Per tu njohur me listen kliko: KETU


Datë 24.12.2020

Thirrjet e Granteve STARS


Për më tepër informacion kliko: KËTU


Datë 24.12.2020
Shanghai Jiao Tong University (SJTU), një nga universitetet më të mira në botë i renditur i 59 në rang botëror, ofron mundësi studimi me një gamë të gjerë programesh në gjuhën angleze për student të huaj, me 60 programe Master dhe 41 programe për Doktoratura në 25 degë të ndryshme duke përfshirë degët e Inxhinierisë, Artit, Shkencave Humane, etj.

Për informacione më të detajuara lidhur me programet e studimit të këtij universiteti si dhe bursat e ofruara, mund të kontaktoni në adresën e emailit info@ciut.edu.al ose pranë zyrës së Institutit Konfuci në Tiranë, Godina Iliria.


Datë 16.12.2020
Cyber Hygiene E-Learning Course

Për më tepër informacion kliko: KËTU


Datë 11.12.2020
Njoftim mbi konkursin e zhvilluar  për dy vende pune për personel akademik në Departamentin e Informatikës

Për më tepër informacion kliko: KËTU


Datë 09 .12.2020
Fakulteti i Shkencave të Natyrës i Universitetit të Tiranës, shpall konkursin për 1 (një) vend pune për personel ndihmës akademik me karakter mësimor (laborant) në Departamentin e Informatikës

Per me teper informacion kliko: KETU


Datë 08 .12.2020


Datë 04 .12.2020
EGU General Assembly 2021, Viene

Per me teper informacion kliko: KETU


Datë 04 .12.2020
Njoftim mbi konkursin për 1 (një) vend pune për personel akademik të kategorisë “Asistent lektor” pranë grupit mësimor “Kimi Fizike dhe Koloidale” në Departamentin e Kimisë

Per me teper informacion kliko: KETU


Datë 27.11.2020

Njoftohen të gjithë studentët e Vitit të Dytë Msc AML Biologji, Matematikë, Fizikë, Kimi dhe Informatikë që praktikën pedagogjike mund ta zhvillojnë në periudhën 18 Janar 2021 - 26 Shkurt 2021, në rrethet ku banojnë aktualisht

 

Për më shumë informacion klikoni: KETUDatë 17.11.2020
Fakulteti i Shkencave të Natyrës i Universitetit të Tiranës, shpall konkursin për 1 (një) vend pune për personel akademik me kohë të plote të kategorisë “Lektor” pranë grupit mësimor “Zoologji – Ekologji” në Departamentin e Biologjisë

Per me teper informacion kliko: KETU


Datë 12.11.2020
Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës se:

Shpallen kategoritë dhe dokumentacioni për kategoritë e veçanta që mund të perfitojnë bursë për vitin akademik 2020-2021.

Dorëzimi i dokumentacionit do të bëhet pranë Zyrës së Informacionit, Godina A, deri me datë 1 Dhjetor 2020.

Studentët mund të aplikojnë në cdo moment të vitit për përfitimin e bursës dhe pagesa e bursës fillon nga muaji pasardhës i momentit të aplikimit.

Rikujtojmë studentët e vitit të parë Bachelor se dokumentat duhet ti paraqesin në Fakultet, pranë Zyrës së Informacionit,  dhe jo në Bashki.

Të gjithë studentët që nuk kanë numër llogarie personale marrin vërtetim studenti nga FSHN, dhe  hapin një llogari  personale në BKT (ne cdo dege dhe ne rrethe) meqënëse nuk mban komision për llogarinë e bursës.

Numrin e llogarise mund ta dergoni ne versionin foto ose tekst ne adresen e email: donika.prendi@fshn.edu.al

Për tu njohur me kategoritë dhe dokumentacionin kliko: KËTU


Datë 12.11.2020
Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës se:    

Shpallen kategoritë e veçanta dhe dokumentacioni i nevojshëm për studentët e ciklit të parë dhe ciklit të dytë  të cilët mund të përfitojnë përjashtim ose reduktim nga tarifa e shkollimit për vitin akademik 2020-2021 .

Dorëzimi i dokumentacionit do të 
bëhet pranë Zyrës së Informacionit, Godina A,  deri me datë 1 Dhjetor 2020.

Rikujtojme studentët e vitit të parë Bachelor se dokumentat duhet ti paraqesin në Fakultet pranë Zyrës  së Informacionit dhe jo në Bashki.

Për tu njohur me kategoritë dhe dokumentacionin kliko: KETU


Datë 11.11.2020
Njoftim per listat perfundimtare dhe regjistrimin e studentëve në Master i Shkencave dhe Master Profesional, Viti Akademik 2020-2021. 

Për më shumë informacion kliko: KETU


Datë 02.11.2020
Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës të cilët kanë hasur probleme me aksesimin e platformës online Microsoft Teams të kontaktojnë në adresën e email-it support@fshn.edu.al


Datë 11.11.2020
Informacion per Stafin Akademik dhe Studentet e Doktoratures njoftimin e ardhur nga zyra IRO e UT-se se në datat 11 - 13.12.2020 do të organizohet Konferenca Ndërkombëtare Shkencore e 29-të me titull “Knowledge in Practice” në qytetin Bansko, Bullgari.

Për më shumë informacion kliko: KETU


Datë 09 .11.2020
Fakulteti i Shkencave të Natyrës i Universitetit të Tiranës, shpall konkursin për 1 (një) vend pune për personel akademik të kategorisë “Lektor” pranë grupit mësimor “Gjenetikë- Mikrobiologji” në Departamentin e Biologjisë

Për më tepër informacion kliko: KETU


Datë 09 .11.2020
Fakulteti i Shkencave të Natyrës i Universitetit të Tiranës, shpall konkursin për 1(një) vend të lire pune për personel ndihmës akademik me karakter administrativ (punëtor në Kopshtin Botanik) në Qendrën Kërkimore të Florës dhe Faunës

Për më tepër informacion kliko: KETU


Datë 05.11.2020
Njoftim mbi konkursin e zhvilluar  per personel akademik ne Departamentin e Matematikes

Per me teper informacion kilko: KETU


Datë 03.11.2020
Njoftohet stafi akademik dhe studentet e FSHN  per fillimin e procedurave te vetekandidimit per anetare te Komisioneve te Perhershme ne nivel institucional dhe Keshillin e Etikes.

Per me shume informacion klikoni: KETU


Datë 02.11.2020
Fakulteti i Shkencave të Natyrës i Universitetit të Tiranës, shpall konkursin për 2 (dy) vende pune për personel akademik me kohe të plotë të kategorisë “Asistent lektor” në grupin mësimor “Sistemet e Informacionit Ndërvepruese” dhe në grupin mësimor “Analizë të dhënash dhe Inteligjencë Artificiale” në Departamentin e Informatikës.

Per me shume informacion klikoni: KETU

Datë 02.11.2020
Njoftim për studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës për fillimin e vitit akademik 2020-2021.

P
ë
r m
ë
 tep
ë
r informacion kliko: KETU


Datë 30.10.2020
Njoftim per studentet e vitit te pare, viti akademik 2020-2021

Per me shume informacion kliko: KETU


Datë 27 .10.2020
Fakulteti i Shkencave të Natyrës i Universitetit të Tiranës, shpall konkursin për 1 (një) vend pune për personel akademik të kategorisë “Asistent lektor” pranë grupit mësimor “Kimi Fizike dhe Koloidale” në Departamentin e Kimisë.

Per me teper informacion kliko: KETU


Datë 27 .10.2020
Fakulteti i Shkencave të Natyrës i Universitetit të Tiranës, shpall konkursin për 1(një) vend të lire pune për personel ndihmës akademik me karakter mësimor (laborant) në Departamentin e Biologjisë.

Per me teper informacion kliko: KETU


Datë 23.10.2020


Datë 05 .10.2020
Fakulteti i Shkencave të Natyrës i Universitetit të Tiranës, shpall konkursin për 1(një) vend të lire pune për personel akademik në Departamentin e Matematikës, grupi mësimor “Algjebra dhe Teoria e numrave”, të kategorisë “Asistent-Lektor.

Per me teper informacion kliko: KETU


Datë 16.06.2020
VKM me nr.436 datë 03.06.2020

“Për përcaktimin e kriterit të notës mesatare per pranimin e kandidatëve në programet e studimeve të ciklit të parë dhe në programet e integruara të studimeve të ciklit të dytë ose transferimin e studimeve në vitet e ndërmjetme të këtyre programeve, në institucionet e arsimit të lartë, për vitin akademik 2020-2021 dhe 2021-2022 e në vijim”

Per me teper informacion kliko: KETU


Datë 03.06.2020
Njoftohen te gjithe studentet e Fakultetit te Shkencave te Natyres se jane shpallur listat e studenteve qe perfitojne burse studimi sipas kategorive

Per tu njohur me listat kliko: KETU


Datë 02.06.2020
Njoftim mbi tarifat e studimit per vitin akademik 2019-2020 dhe kategorite qe perfitojne perjashtim apo reduktim nga keto tarifa

Per tu njohur me njoftimin kliko: KETU

Per te shkarkuar faturat sipas ciklit te studimit kliko: KETU

Per tu njohur me listat e studenteve perfitues nga tarifa kliko: KETU


Datë 27.04.2020
Programet Fulbright

Për më tepër informacion klikoKETU


Datë 03.05

.2019

Njoftohen te gjithe studentët dhe punonjesit e Fakultetit të Shkencave të Natyrës se:

Biblioteka Elektronike mund te aksesohet duke klikuar: KETU


Njoftohen të gjithë studentët e 

Fakultetit të Shkencave të Natyrës se:

Bazuar në LIGJIN Nr. 80/2015 "PËR ARSIMIN E LARTË DHE KËRKIMIN SHKENCOR NË INSTITUCIONET E ARSIMIT TË LARTË NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË NENI 90". 

Kohëzgjatja maksimale e studimeve në një program studimi nuk mund të jetë më shumë se dyfishi i kohëzgjatjes normale të studimeve që parashikon programi, pa marrë në konsideratë periudhën e kohës kur studenti i ka pezulluar studimet.NJOFTIM MBI DETYRIMIN E DHËNIES SË GJUHËS SË HUAJ PËR PRANIMIN NË PROGRAMET E CIKLIT TË DYTË TË STUDIMIT

 

Të gjithë studentët që përfundojnë Ciklin e Parë të Studimit, Bachelor, viti III, në zbatim të  ligjit 80/2015, dt. 22.7.2015 “Për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor në Institucionet e Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë", për pranimin në programet e Ciklit të Dytë të Studimit kanë si detyrim njohjen e gjuhës së huaj sipas testeve ndërkombëtare që parashikon Udhëzimi nr. 52, datë 03.12.2015 "Për përcaktimin e niveleve të gjuhëve të huaja dhe të testeve ndërkombëtare, për pranimet në programet e studimit të ciklit të dytë dhe të tretë, në institucionet e arsimit të lartë" KETU

 

Niveli i njohjes së gjuhës së huaj për pranimet në programet e Ciklit të Dytë të Studimeve do të përcaktohet nga Senati Akademik i UT-ës.


http://37.139.119.36:81/orari/

https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/fshn/home/orari-i-provimeve-sesioni-i-dimrit-viti-akademik-2020-2021

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJncb89kFlLiTYPPwwdXBq6_sOebzoFXxRc5cQB1gVKMtbJg/viewform

https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/fshn/home/grupet-mesimore-viti-akademik-2020-2021

https://docs.google.com/a/fshn.edu.al/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZnNobi5lZHUuYWx8ZnNobnxneDoyZDEyODFmZTdkYzE0ZGU

https://docs.google.com/a/fshn.edu.al/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZnNobi5lZHUuYWx8ZnNobnxneDo1YjU2NjkyMzk2ZTQ2YmJj

https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/fshn/home/fatura


https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/fshn/home/publikime-shkencore

https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/fshn/home/aplikimet-per-buletinin-nr172014

https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/fshn/home/profili-i-studentit

http://mail.google.com/a/fshn.edu.al

http://mail.google.com/a/fshnstudent.info

https://seaviews.adrioninterreg.eu/

https://sites.google.com/fshn.edu.al/ebs/aim-and-scope?authuser=1
       

https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/fizika/third-call

http://kshbm.fshn.edu.al/kontakt


https://sites.google.com/a/fshn.edu.al/icab/


http://registration.sta-edu.com/

    http://rtacsit.fshn.edu.al/

            http://akma.morix.al/