Faqja kryesore‎ > ‎

27th Conference EcoTER 2019 - First call

Thirrje per pjesemarrje ne konferencen nderkombetare EcoTer. 
2019 tek stafi juaj akademik si dhe studentet e Masterit Shkencor dhe Doktoratures qe mund te kene interes te marrin pjese ne te. Njoftimi te shpallet edhe ne website-in e FSHN-se. 
Konferenca zhvillohet ne Serbi, ne datat 18-21 Qershor, 2019.