Faqja kryesore‎ > ‎

Simpoziumin Ndërkombëtar për Lumenjtë e Egër

Mirësevini në Simpoziumin Ndërkombëtar për Lumenjtë e Egër - ISWR 2019: Rezervoni Kohën

Bujtur nga Universiteti i Tiranës, në bashkëpunim me Universitetin e Vjenës

Kemi kënaqësinë t’Ju njoftojmë se Simpoziumi Ndërkombëtar Shkencor për Lumenjtë e Egër (ISWR 2019), do të mbahet më 18-19 Tetor 2019, në Tiranë.

Simpoziumi mbledh së bashku shkencëtarë të njohur vendas dhe të huaj (Europa, ShBA, Japoni) për të shqyrtuar çështjet dhe mundësitë për mbrojtjen e lumenjve të fundit të egër në botë. 


Më shumë informacion në: https://balkanrivers.net/en/news/save-date-international-wild-rivers-science-symposium-and-wild-rivers-night


ISWR 2019-FTESA.pdf  

ISWR 2019 - Program.pdf

Ftesa

***


Welcome to the International Symposium on Wild Rivers - ISWR 2019! Save the date!

Hosted by the University of Tirana, in cooperation with the University of Vienna

We are pleased to announce that the International Science Symposium on Wild Rivers (ISWR 2019) will be held on October 18-19th, 2019, in Tirana, Albania.

The IWRS Symposium brings together renowned scientists from Europe, USA, Japan to present and discuss the status and chances to save the world’s last wild rivers.


More info in: https://balkanrivers.net/en/news/save-date-international-wild-rivers-science-symposium-and-wild-rivers-night


ISWR2019-INVITATION.pdf

ISWR 2019 - Program.pdf


ć
Ftese.pptx
(1520k)
Marlind Golloshi,
Oct 14, 2019, 11:33 PM
Ċ
Erion Mile,
Oct 7, 2019, 12:12 AM
Ċ
Erion Mile,
Oct 7, 2019, 12:12 AM
Ċ
Erion Mile,
Oct 9, 2019, 1:07 AM