Faqja kryesore‎ > ‎

Aplikim per bursa mobiliteti per mesimdhenie per stafin akademik ne Universitetin e Varshaves, Poloni

Ne kuader te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa per mobilitete per vitin Akademik 2016-2017 per stafin akademik  per mesimdhenie ne Universitetin e Varshaves, Poloni.

Afati i fundit per aplikim: 24 Mars, 2017

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Komunikimit is dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al me Subjekt "Aplikim per burse ne Universitetin e Varshaves", emrin dhe mbiemrin tuaj". 

Per me shume informacion kontaktoni Zyren per Marredhenie me Jashte ne adresen: iro@unitir.edu.al

Ju lutem percilleni informacionin stafit akademik per kete mundesi aplikimi. Njoftimi te  shpallet edhe ne website e FSHN-se

Faleminderit dhe dite te mbare!