Faqja kryesore‎ > ‎

Aplikim per bursa mobiliteti per studentet ne Universitetin Saint -Louis, Bruksel

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa shkembimi per studentet  e Bachelorit dhe Doktorantet e Universitetit te Tiranes ne Universitetin Saint-Louis, Bruksel, Belgjike, per vitin akademik 2017-2018

Kohezgjatja e Burses: 3 muaj

Afati i fundit per aplikim eshte 31 Mars, 2017.

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e UT, Drejtoria e Komunikimit si dhe te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al me subjekt: "Aplikim per buurse ne Universitetin Saint-Louis, emrin dhe mbiemrin tuaj"