Faqja kryesore‎ > ‎

Aplikimet per Buletin

Njoftohen të gjithë të interesuarit se artikujt  për botim në  Buletinin e Fakulteti i Shkencave të Natyrës do të dërgohen në adresën : 
buletini@fshn.edu.al 
Të interesuarit duhet të dërgojnë artikujt në vazhdimësi dhe në përputhje me ''Udhëzime për autorët''

Për të aksesuar seksionin ''Udhëzime për autorët'' ju lutem klikoni : Këtu