Faqja kryesore‎ > ‎

Aplikimin për bursa

Universiteti i Jaen ka hapur regjistrimet per studentet e huaj te cilet deshirojne te rregjistrohen per program te plote studimi bachelor dhe master. 
Perfituesit e bursave jane te perjashtuar nga tarifat e shkollimit dhe do te kene nje shans per te fituar nje burse me vleren e 2200 Euro ne vit per programin Bachelor dhe 
3000 Euro ne vit per programin Master.

Per me shume informacion shihni shkresen e ardhur nga Ambasada e Spanjes.

Aplikimi behet on-line. Afati i fundit i regjistrimit per programin Bachelor eshte data 10 Mars, 2017, ndersa per programin Master data 30 Prill, 2017.