Faqja kryesore‎ > ‎Bioteknologjia‎ > ‎

Bioteknologji Master Shkencor

Viti I Bioteknologji  18.06-09.07
LENDA DATA SALLA ORA
TEKNOLOGJI FERMENTATIVE DHE GJENETIKA MIKROBIKE 06,07 Klasa 8:00-10:00
TEKNIKA DHE METODA TE BIOTEKNOLOGJISE MOLEKULARE 29.06 Klasa 8:00-10:00
INXHINIERIA BIOKIMIKE E APLIKUAR 25.06 Klasa 8:00-10:00
BIOTEKNOLOGJIA HUMANE 22.06 Klasa 8:00-10:00
METODA TE BIOTEKNOLOGJISE ANALITIKE 18,06 Klasa 8:00-10:00
Comments