Faqja kryesore‎ > ‎

Bursa Erasmus


Datë 21.01.2019
Mundesi aplikimi per bursa mobiliteti per studentet dhe stafin akademik ne Universitetin Valladolid, Spanje

Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 20.01.2019

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per stafin ne Universitetin Kodolanyi Janos, Hungari

 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 20.01.2019

Mundësi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin Jan Kochanowski, Poloni

 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 20.01.2019
Mundësi aplikimi per bursa Erasmus+ për stafin akademik ne Siauliai State College ne Lituani
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 20.01.2019
Mundësi aplikimi për bursa Erasmus+:  Appel à manifestation d’intérêt : Changements climatiques – possible convergence entre l’intérêt humain et la préservation de la planète ?
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 13.01.2019
Mundësi aplikimi për bursa Erasmus+ për studentët n Universitetin Evora, Portugali
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 13.01.2019
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per stafin akademik ne Universitetin Politeknik te Barit, Itali
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 13.01.2019
Mundesi aplikimi per Bursa Erasmus+ per stafin akademik ne Universitetin Eberswalde, Gjermani
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 16.12.2019
Programi i bursave hungareze Stipendium Hungaricum 2020-2021!
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 13.12.2019
Mundësi aplikimi për bursa Erasmus+ për studentët në Universitetin e Tuscia, Itali
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 13.12.2019
Aktivitet për promovimin e programit Erasmus +
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 05.12.2019
Use of Olive mill waste waters natural antioxidants and antimicrobial production
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 04.12.2019
Mundësi aplikimi për bursa Erasmus+ për stafin akademik në Universitetin Saarland, Gjermani
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 04.12.2019
Mundësi aplikimi për bursa Erasmus+ për studentet në Universitetin Saarland, Gjermani
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 04.12.2019
Mundësi aplikimi për bursa Erasmus+ për studentet në Universitetin Jan Kochanowski Poloni
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 04.12.2019
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin Hacettepe ne Turqi
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 25.11.2019

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin Eberswalde, Gjermani

 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 25.11.2019
Mundësi aplikimi për bursa Erasmus+ per studentët në Universitetin Silesian të Teknologjisë, Poloni
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 25.11.2019
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin e Granades, Spanjë
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 25.11.2019
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin Teknologjik te Bialystok, Poloni
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 19.11.2019
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per stafin akademik ne Universitetin e Pavias, Itali
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 19.11.2019
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin Politaknik te Barit, Itali
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 19.11.2019
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin e Mesines, Itali
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 19.11.2019
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per Studentet ne Universitetin Teknik Middle East, Turqi
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 14.11.2019
Erasmus+ update: 2020 call launched
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 12.11.2019
Mundësi aplikimi për studentet në Universitetin e Camerinos, Itali
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 11.11.2019
Web-streamed Info-session on 'How to successfully prepare your proposal' for Erasmus+ Capacity Building in the field of Higher Education (CBHE) on 12/11/2019
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 04.11.2019

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ stafin akademik, ndihmes akademik dhe administrativ ne Universitetin Alexandru Ioan Cuza te Iasi, Rumani

 
Për më shumë informacion kliko: KËTU


Datë 04.11.2019

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin e Vilnius-it, Lituani

 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 04.11.2019
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per stafin akademik ne Universitetin e Vilnius-it, Lituani
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 28.10.2019
Mundësi aplikimi për bursa Erasmus+ për studentët në Universitetin e Humboldt-it Gjermani
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 28.10.2019
Mundësi aplikimi për bursa Erasmus+ për studentët në Universitetin e Granadës, Spanjë
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 28.10.2019
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus për studentët në Universitetin AIC te Jasit, Rumani
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 28.10.2019
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus per studentet ne Universitetin AIC te Jasit, Rumani
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 28.10.2019
Mundësi aplikimi për bursa për studentët në Universitetin Huelva Spanjë
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 28.10.2019
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus per studentet ne Universitetin e Foggias, Itali
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 28.10.2019
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus per studentet ne Universitetin Jan Kochanowski, Poloni
 
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 28.10.2019
Mundësi aplikimi për bursa Erasmus për studentët në Universitetin e Cukuroves, Turqi
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 18.10.2019
Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Univesrsitetin Teknik te Riges, Letoni
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 18.10.2019
Memorandumi ndermjet UT dhe UEJ ne Maqedonine e Veriut
Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 16.10.2019

Mundesi aplikimi per Bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin e Mesines, Itali


Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 16.10.2019

Mundesi aplikimi per Bursa Erasmus+ per stafin akademik ne Universitetin e Thessaly, Greqi

27th Conference EcoTER 2019
27th Conference EcoTER 2019

Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 08.10.2019
Thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët në Universitetin e Mariborit, Slloveni, për semestrin e dytë të vitit akademik 2019-2020

Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 08.10.2019
Thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentet në Universitetin e Camerinos, Itali për semestrin e dytë të vitit akademik 2019-2020

Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 08.10.2019
Thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentet në Universitetin e Granades, Spanjë për semestrin e dytë të vitit akademik 2019-2020

Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 08.10.2019
Thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet ne Universitetin e Thessaly ne Greqi per semestrin e dyte te vitit akademik 2019-2020

Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 23.09.2019
Mundësi aplikimi për Bursa Erasmus + për Studentët në Universitetin e Bolonjës, Itali

Për më shumë informacion kliko: KËTU

Datë 30.1.2019
Mundesi bursa studimi ne Universitetin Shangai Jiao Tong, Kinëoktorata dhe publikime
Doktorata dhe publikime
Doktorata dhe publikime
Doktorata dhe publikim
Për me shumë informacion kliko: KETU

Datë 7.12.2018

Mbi njoftimin e Ministrise Austriake të Arsimit

oktorata dhe publikime
Doktorata dhe publikime
Doktorata dhe publikim
Për me shumë informacion kliko: KETU

Doktorata dhe pDatë 12.07.2018
Programi CEEPUS III

Për me shumë informacion kliko: KETU

Datë 30.04.2018
Partner search form by Research and Higher Education Monitoring and Analysis Centre (Lithuania)

Për me shumë informacion kliko: KETU

Datë 13.04.2018
Partner search/ Kërkimi i partnerëve

Për me shumë informacion kliko: KETU

Datë 27.02.2018

Informacion mbi mundësitë për Grante Individuale-MSCA, ERC, JRC, CEU dhe EIT


Për me shumë informacion kliko: KETU