Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

aktivitet për promovimin e programit Erasmus +

Në datën 17 Dhjetor, 2019 , tek “Europe House” do të zhvillohet aktiviteti “Dita Kombëtare Informuese Erasmus+”, promovimi i Programit Erasmus+, nga Zyra Kombëtare Erasmus+ në bashkëpunim me Agjencinë Ekzekutive për Arsimin, Mediat dhe Kulturën në Bruksel.