Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

International Students Essay Competition

Me rastin e 25 vjetorit të saj, Asambleja Parlamentare e Bashkëpunimit Ekonomik të Detit të Zi (PABSEC) po organizon, në partneritet me Rrjetin e Universiteteve të Detit të Zi (BSUN), një Konkurse Ese për studentët me titull "Pamje dhe Perspektiva për të ardhmen në rajonin e Detit të Zi ".
 
Qëllimi i konkursit është të bashkojë pikëpamjet e të rinjve për zhvillimin e ardhshëm të rajonit të BSEC dhe të formojë vizionin për të ardhmen e rajonit tonë në aspektin kulturor, politik dhe ekonomik. Konkursi është i hapur për studentët e moshës deri në 30 vjeç, nga të gjitha vendet anëtare të BSEC.
 
Tema e propozuar për këtë konkurs është: "Njëzet e pesë vjet të Bashkëpunimit Parlamentar në Rajonin e BSEC -it - Vështrimet dhe Perspektivat për të Ardhmen"
 
Afati i fundit për dorëzim është 31 mars 2018. Hyrjet duhet të dërgohen në adresën e mëposhtme: contest@bsun.org.
 
Më shumë informacion mund të gjenden në: http://www.bsun.org/index.php?task=events&id=153