Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mbi njoftimin e Ministrise Austriake të Arsimit

Mundesi aplikimi per bursa per vitin akademik 2018-2019 për studentë, të diplomuar dhe shkencëtarë, te ofruara nga Ministria Austriake e Arsimit, Shkencës dhe Hulumtimit. 
Ofertat mund ti gjeni në këtë link:https://grants.at/en/ (gjermanisht dhe anglisht)