Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

[MSCA-GG] EOI for the call MSCA IF 2018

Informacion per financime ne kuadrin e programit Marie Skłodowska-Curie Individual Fellowship H2020-MSCA-IF-2018. Afatet e aplikimit jane respektivisht 5 korrik, 12 shtator dhe 15 korrik.