Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

MSCA Host Institution 2018

Informacionin ne lidhje me njoftimin e AKKSHI-it se në kuadër të Programit Marie Skłodowska-Curie Actions, Individual Fellowship (MSCA-IF-2018), Hellenic Foundation for European and Foreign Policy (ELIAMEP) dhe Institucione të ndryshme nga Spanja ofrohen si organizata pritëse, për të gjithë Kërkuesit Shkencor që duan të aplikojnë për Bursa Post-Doktorature 12-24 Muaj.
 
https://eshorizonte2020.es/ciencia-excelente/acciones-marie-sklodowska-curie/spanish-hosting-offers-if-2018

Bashkëngjitur do të gjeni materialin informues të ELIAMEP.


Për çdo pyetje apo paqartësi lutemi të kontaktoni në adresën:  Julian.Zaimi@nasri.gov.al