Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundes aplikimi per bursa per studentet ne Universitetin e Bolonjes

Ne kuader te programit ERASMUS + eshte hapur thirrja per plikime per bursa mobiliteti per studentet e Universitetit te Tiranes ne Universitetin Bolonjes, Itali.

Dokumentet duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e UT-se, Drejtoria e Komunikimit, Sektori i Marredhenieve me Jashte si dhe duhen derguar te skanuara ne e-mailin: iro@unitir.edu.al

Afati i fundit per aplikim: 26 Tetor, 2018

Per me shume informacion mbi bursat dhe dokumentacionin e nevojshem per aplikim te interesuarit mund te kontaktojne zyren e maredhenieve me jashte te UT-se ne adresen iro@unitir.edu.al