Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus + per stafin akademik ne Universitetin Alexandru Ioan Cuza te Iasi, Rumani

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik per mesimdhenie ne Universitetin Alexandru Ioan Cuza te Iasi ne Rumani per semestrin e pare te vitit akademik 2019-2020.

Afati i fundit per aplikim eshte: 20 Qershor, 2019

Dokumentat duhen dorezuar te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte. 

Per me shume informacion vizitoni linkun:http://www.uaic.ro/en/