Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus + per studentet ne Universitetin e Mesines, Itali

Pershendetje,

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet e Masterit dhe Doktoratures ne Universitetin e Mesines, Itali per semestrin e pare  te vitin akademik 2019-2020.

Kohezgjatja e bursave: 6 muaj

Afati i fundit per aplikim eshte 06 Maj, 2019

Fusha e Studimit: Biologji

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al