Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus + per studentet ne Universitetin Eberswalde, Gjermani

Ne kuader te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet e Bachelor dhe Master  te Universitetit te Tiranes ne Universitetin Eberswalde, Gjermani per semestrin e pare te vitit akademik 2018-2019.

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Komunikimit, Sektori i Marredhenieve me Jashte si dhe duhen derguar te skanuara ne adresen e e-mailit: iro@unitir.edu.al

Afati i fundit per aplikim eshte data  5 Qershor, 2018.

Kohezgjatje e Burses: 1 semester
 
Fushat e studimit: 
-International Forest Ecosystem Management (Bachelor)
-Forestry (Bachelor)
-Forest Information Technology (Master)
-Global Change Management (Master)
-Sustainable Tourism Management (Master)