Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus + per studentet ne Universitetin Las Palmas de Gran Canaria, Spanje

Ne kuader te programit ERASMUS + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa shkembimi per studentet e te tre cikleve te studimit (Bachelor, Master dhe Doktorature) ne Universitetin e Las Palmas de Gran Canaria, Spanje, per semestrin e pare te vitit akademik 2018-2019.

Afati i fundit per te aplikuar eshte data 8 Maj 2018.

Dokumentacioni dorezohet dorazi ne Rektoratin e UT-se, Drejtoria e Komunikimit, Sektori per Marredhenie me Jashte si dhe dergohet i skanuar permes postes elektronike ne adresen iro@unitir.edu.al

Per me shume informacion ne lidhje me programet e studimit te ofruara nga Universiteti  Las Palmas de Gran Canaria klikoni ne adresen: https://www2.ulpgc.es/index.php?pagina=plan_estudio&ver=inicio