Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per stafin administrativ dhe ndihmes akademik me karakter administrativ ne Universitetin METU, Turqi

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin ndihmes akademik me karakter administrativ dhe stafin administrativ ne Universitetin Middle East Technical University (METU), Turqi per trajnim, ne datat 1-5 Qershor, 2020.


Afati i fundit per aplikim eshte: 05 Prill, 2020

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e UT, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori i Marredhenieve me Jashte nga e Hena ne te Enjte ora 10:30-11:30 dhe 14:30-16:00, si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin: iro@unitir.edu.al