Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per stafin akademik

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik  ne Universitetin Silesian te Teknologjise, Poloni per semestrin e dyte te vitit akademik 2019-2020.

Afati i fundit per aplikim eshte: 12 Shkurt, 2020

Fushat e mesimdhenies:
-Mjedis,
-Matematike  dhe Statistike
-Teknologji Informacioni dhe Komunikimi

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Per me shume informacion, klikoni ne linkun: