Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per stafin akademik ne Siauliai State College ne Lituani

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik per mesimdhenie  ne Suauliai State College, Lituani per vitin akademik 2019-2020.

Afati i fundit per aplikim eshte: 30 Janar, 2020

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Fusha e mesimdhenies

-Teknologji e sistemeve te Informacionit

Per me shume informacion klikoni ne linkun: