Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per stafin akademik ne Universitetin Cukurova, Turqi

Ne kuader te programit ERASMUS + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik te Universitetit te Tiranes per mesimdhenie per semestrin e dyte te vitit akademik 2018-2019 per ne Universitetin e Cukurova ne Turqi.

Afati i fundit per te aplikuar eshte data 15 Shkurt, 2019.

Dokumentacioni dorezohet dorazi ne Rektoratin e UT-se, Drejtoria e marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori per Marredhenie me Jashte si dhe te dergohet i skanuar permes postes elektronike ne adresen iro@unitir.edu.al

Per me shume informacion vizitoni linkun http://www.cu.edu.tr/