Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per stafin Akademik ne Universitetin e Camerinos,Itali

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik  ne Universitetin e Camerinos, Itali, per semestrin e dyte te vitit akademik 2019-2020.

Afati i fundit per aplikim eshte: 05 Mars, 2020

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e UT, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori i Marredhenieve me Jashte si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin: iro@unitir.edu.al


Fusha e mesimdhenies: -Shkencat kompjuterike