Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per stafin akademik ne Universitetin e Granades, Spanje

Ne kuader te programit ERASMUS + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik te Universitetit te Tiranes per mesimdhenie per semestrin e dyte te vitit akademik 2018-2019 per ne Universitetin e Granades, Spanje

Afati i fundit per te aplikuar eshte data 14 Shkurt, 2019.

Dokumentacioni dorezohet dorazi ne Rektoratin e UT-se, Drejtoria e marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori per Marredhenie me Jashte si dhe te dergohet i skanuar permes postes elektronike ne adresen iro@unitir.edu.al

Per me shume informacion vizitoni linkun https://internacionales.ugr.es