Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per stafin akademik ne Universitetin e Mariborit, Slloveni

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik  ne Universitetin e Mariborit, Slloveni per viti akademik 2019-2020 dhe 2020-2021

Afati i fundit per aplikim eshte: 05 Mars, 2020

Llojet e mobilitetit: -Shkembim i stafit akademik per mesimdhenie

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e UT-se, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori i marredhenieve me jashte nga e Hena ne te Enjte, ora 10.30-11:30 dhe 14.30-16.00, si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al


Per t'u njohur me fushat e studimit, klikoni ne linkun: https://www.um.si/en/international/erasmus/Pages/Faculties-information.aspx