Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per stafin akademik ne Universitetin e Pavias, Itali

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik per mesimdhenie ne Universitetin e Pavias, Itali per vitin akademik 2019-2020 dhe 2020-2021.

Afati i fundit per aplikim eshte:11 Dhjetor, 2019, ora 12.00

Fusha e Mesimedhenies:

-Biomedical Physics: Radiation Protection

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Per me shume informacion  klikoni ne linkun: