Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per Bursa Erasmus+ per stafin akademik ne Universitetin e Thessaly, Greqi

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti (trajnim) per stafin akademik me kohe te plote ne Universitetin e Thessaly ne Greqi.

Afati i fundit per aplikim eshte: 21 Tetor, 2019

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Fusha e Trajnimit: Kimi

Per me shume informacion per Universitetin prites, klikoni ne linkun: