Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per stafin akademik ne Universitetin e Vilnius-it, Lituani

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik per mesimdhenie ne Universitetin e Vilniusit ne Lituani per vitin akademik 2019-2020.

Afati i fundit per aplikim eshte:11 Nentor, 2019

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Per me shume informacion  klikoni ne linkun: