Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per Bursa Erasmus+ per stafin akademik ne Universitetin Eberswalde, Gjermani

Eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik  ne Universitetin Eberswalde Gjermani per semestrin e dyte te vitit akademik 2019-2020.

Afati i fundit per aplikim eshte: 20 Janar, 2020

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Per me shume informacion per fushat e trajnimit, klikoni ne linkun: