Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per stafin akademik ne Universitetin Politeknik te Barit, Itali

Eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik  per mesimdhenie ne Universitetin Politeknik te Barit, Itali, per semestrin e dyte te vitit akademik 2019-2020.

Fusha e mesimdhenies:  -Fizike

Afati i fundit per aplikim eshte: 22 Janar, 2020

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Per me shume informacion, klikoni ne linkun:  https://www.poliba.it/