Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studente dhe stafin ne Rumani

Ne kuader te programit Erasmus + KA 1017 eshte hapur thirrja per aplikime per bursa per mobilitete per studentet dhe stafin e Universitetit te Tiranes ne Universitetin IASI (Aleksandrou Ioan Cusa i Iasi-it), Rumani per semestrin e dyte te vitit akademik 2018-2019

Ne kete program mund te aplikojne studentet e te tre cikleve (Bachelor, Master dhe Doktorature), stafi akademik dhe ai ndihmes akademik me karakter administrativ. 

Aplikimi eshte online ne linkun htttps://erasmusplus.uaic.ro/

I gjithe aplikimi kryhet online. 

Afati i aplikimit eshte 31 Tetor, 2018