Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet dhe stafin akademik ne Universitetin e Valladolid ne Spanje

Ne kuader  te programit Erasmus+ eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet dhe stafin akademik  ne Universitetin Valladolid, Spanje per semestrin e dyte te vitit akademik 2020-2021.

Afati i fundit per aplikim eshte: 19 Qershor, 2020, ora 12.pm (sipas ores spanjolle)

I gjithe procesi i aplikimit kryhet online.

Per te aplikuar klikoni ne kete link: https://uvamobplus.uva.es/publico/inicio

Per t'u njohur me fushat e studimit, referojuni linkut: https://uvamobplus.uva.es/publico/courses

Per me shume informacion mbi menyren e aplikimit klikoni ne linkun: https://uvamobplus.uva.es/files/61356/CALL_INCOMING_2021_EN.pdf

Llojet e mobilitetit dhe kohezgjatja:
-Shkembim studentesh (1 semester)
-Shkembim stafi akademik (5+2 dite)

Per me shume informacion mbi bursat kontaktoni ne Sektorin e Marredhenieve me Jashte ne adresen e-mailin: iro@unitir.edu.al