Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet dhe stafin akademik ne Universitetin Masaryk, Ceki

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet dhe stafin akademik  ne Universitetin e Masaryk, ne Republiken Ceke per vitin akademik 2020-2021.

Afati i fundit per aplikim eshte: 15 Mars, 2020

I gjithe procesi i aplikimit kryhet online, duke klikuar ne linkun: https://www.muni.cz/en

Per t'u njohur me fushat e studimit per studentet, klikoni ne linkun: https://czs.muni.cz/en/student-from-abroad/international-student-guide/course-catalogue

Per me shume informacion per mobilitetet per stafin akademik per mesimdhenie, klikoni ne linkun: https://czs.muni.cz/en/staff-from-abroad/teaching-at-mu/erasmus-icm