Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet e doktoratures dhe stafin akademik ne Universitetin Radbound, Hollande

Pershendetje,

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet e Doktoratures dhe stafin akademik  ne Universitetin Radbound ne Hollande, per ndjekjen e shkollave verore.

Shkollat verore organizohen:

- 1 ne muajin korrik 2020
- 1 ne muajin gusht 2020

Per me shume informacion per kurset e shkollve verore referohuni ne linkun: https://www.ru.nl/radboundsummerschool/aplication/erasmus/information-scholarships/?reload=true

Afati i fundit per aplikim eshte: 20 Shkurt, 2020

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al