Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus per studentet ne Universitetin AIC te Jasit, Rumani

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per trajnim per studentet ne Universitetin Alexandru Ioan Cuza te Jasi, Rumani, per semestrin e dyte te vitit akademik 2019-2020.

Afati i fundit per aplikim eshte: 04 Nentor, 2019

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Per me shume informacion per fushat e studimit, klikoni ne linkun: