Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin e Camerinos, Itali

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet ne Universitetin e Camerinos, Itali  semestrin e dyte te vitit akademik  2019-2020

Afati i fundit per aplikim eshte: 03 Mars, 2020

Llojet e mobilitetit:  -shkembim studentesh per studime

Nivelet e mobilitetit:
-Bachelor
-Master

Kohezgjatja: - 01.04.2020 - 31.07.2020

Fusha e Studimit: -Shkenca kompjuterike

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e UT-se, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori i Marredhenieve me Jashte nga e Hena ne te Enjte, ora 10.30-11:30 dhe 14.30-16.00, si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al


Per t'u njohur me fushat e studimit per studentet Bachelor http://didattica.cs.unicam.it/doku.php?id=didattica:triennale:main

Per t'u njohur me fushat e studimit per studentet Master http://didattica.cs.unicam.it/doku.php?id=didattica:magistrale:main
Comments