Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin e Maribor-it, Slloveni

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet ne Universitetin e Maribor-it, Slloveni per  semestrin e pare te vitit akademik  2020-2021

Afati i fundit per aplikim eshte: 10 Korrik, 2020

Llojet e mobilitetit: -shkembim studentesh per studime

Nivelet e mobilitetit:
-Bachelor
-Master
-Doktorature

Kohezgjatja: - nje semester

Dokumentat duhen te dergohen te skanuara ne Drejtorine e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori i Marredhenieve me Jashte, ne adresen e e-mailit: iro@unitir.edu.al

Per me shume informacion mbi bursat kontaktoni ne adresen: iro@unitir.edu.al

Per t'u njohur me fushat  e programeve te studimit, klikoni ne linkun: