Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin Eberswalde, Gjermani

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet ne Universitetin Eberswalde, Gjermani per semestrin e dyte te vitit akademik 2019-2020.


Afati i fundit per aplikim eshte: 04 Dhjetor, 2019

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Fushat e Studimit:
-Bachelor: International Forest Ecosystem Management (Anglisht)
-Bachelor: Landschaftsnutzung und Naturschutz (ne Gjermanisht)
-Bachelor: Forstwirtschaft (ne Gjermanisht)
-Master: Sustainable Tourism Management (English ose Gjermanisht)
-Master: Regionalentwicklung and Naturschutz (ne Gjermanisht)
-Master: Forestry System Transformation (English)


Kohezgjatja e bursave:
1-2 semestra