Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin Evora, Portugali

Eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet e Masterit dhe Doktoratures ne Universitetin Evora, Portugali per semestrin e dyte te vitit akademik 2019-2020.

Fusha e studimit: -Biologji mjedisore

Kohezgjatja e bursave: - 4 mujore

Afati i fundit per aplikim eshte: 24 Janar, 2020

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne format pdf ne e-mailet: iro@unitir.edu.almmorais@uevora.ptamigo@uevora.pt

Per me shume informacion, klikoni ne linkun: