Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin Jan Kochanowski Poloni

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet ne Universitetin Kochanowski, Poloni per semestrin e dyte te vitit akademik 2019-2020.

Afati i fundit per aplikim eshte:  30 Nentor, 2019

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Fusha e studimit:

-Fizike
-Biologji
-Matematike dhe Statistike
-Teknologji Informacioni dhe Komunikimi


Per me shume informacion klikoni ne linkun: