Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin Jan Kochanowski, Poloni

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte shtyre thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet  ne Universitetin Jan Kochanowski ne Poloni per semestrin e dyte te vitit akademik 2019-2020.

Afati i fundit per aplikim eshte: 16 Janar, 2020

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Per me shume informacion per fushat e studimit, klikoni ne linkun: