Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundësi aplikimi për bursa Erasmus+ për stafin akademik në Universitetin Saarland, Gjerman

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik ne Universitetin Saarland, Gjermani per vitin akademik 2019-2020.

Afati i fundit per aplikim eshte:  16 Dhjetor, 2019

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Fusha e studimit:

-Kimi

Per me shume informacion klikoni ne linkun: