Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin Sileasian te Teknologjise, Poloni

Ne kuader te programit ERASMUS + eshte shtyre thirrja per aplikime per bursa shkembimi per studentet e te tre cikleve te studimit (Bachelor, Master dhe Doktorature) ne Universitetin Sileasian te Teknologjise ne Poloni, per semestrin e pare te vitit akademik 2018-2019.

Afati i fundit per te aplikuar eshte data 17 Qershor 2018.