Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin Silesian te Teknologjise, Poloni

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet ne Universitetin Silesian te Teknologjise ne Poloni  per semestrin e dyte te vitit akademik 2019-2020.

Afati i fundit per aplikim eshte: 27 Nentor, 2019

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Fusha e  studimit:
-Matematike dhe Statistike
-Teknologji Informacioni dhe komunikimi
-Kimi

Per me shume informacion per progranet e studimit, klikoni ne linkun: