Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin Stafforshire, Angli

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet ne Universitetin Stafforshire, Angli, per semestrin e dyte  te vitin akademik 2018-2019.

Fushat e studimit:
-Finance
-Kontabilitet
-Biznes dhe Marketing
-Shkenca kompjuterike
-TIK

Afati i fundit per aplikim eshte 30 Nentor, 2018.

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al