Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin Teknologjik te Bialystok, Poloni

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet ne Universitetin Teknologjik Bialystok, Poloni per semestrin e dyte te vitit akademik 2019-2020.

Afati i fundit per aplikim eshte: 04 Dhjetor, 2019

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Fushat e studimit:
-Informatike dhe Teknologji Informacionib
-Matematike
-Shkencat e Biologjise

Per me shume informacion per fushat e studimit, klikoni ne linkun: