Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet per trajnim ne Universitetin Alexandru Iaon Cuza te Iasi, Rumani

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet ne Universitetin Alexandru Ioan Cuza i Iasi, Rumani per  vitin akademik  2020-2021

Afati i fundit per aplikim eshte: 24 Shkurt, 2020

Llojet e mobilitetit: -shkembim studentesh per trajnim

Nivelet e mobilitetit:
-Bachelor
-Master
-Doktorature

Kohezgjatja: - 2 muaj

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e UT-se, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori i Marredhenieve me Jashte nga e Hena ne te Enjte, ora 10.30-11:30 dhe 14.30-16.00, si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al