Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa mobiliteti Erasmus+ per stafin akademik, ndihmes akademik dhe administrativ ne Universitetin Eberswalde, Gjermani

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik, ndihmes akademik dhe administrativ ne Universitetin Eberswalde, Gjermani per semestrin e pare te vitit akademik 2019-2020.

Llojet e mobilitetit:

-Shkembimin e stafit akademik me kohe te plote per mesimdhenie
-Shkembimin e stafit akademik me kohe te plote per trajnim
-Shkembimin  e stafit ndihmes akademik me karakter administrativ  dhe administrativ me kohe te plote per trajnim

Kohezgjatja:
-nga 5 dite deri ne 4 jave

Afati i fundit per aplikim eshte: 08 Gusht, 2019

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Per t'u njohur me modulet e ofruara nga Universiteti Eberswalde referohuni linkut: