Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per Bursa mobiliteti per studentet dhe stafin akademik ne Universiteti Valladolid, Spanje

Pershendetje,

Në kuader të programit Erasmus +  është hapur thirrja per aplikime për bursa mobiliteti per studentet dhe stafin akademik te Universitetit të Tiranës  per semestrin e pare te vitit akademik 2019-2020 per ne Universitetin e Valladolid ne Spanjë.

Afati i fundit për të aplikuar është data 30 Prill, 2019.

I gjithë aplikimi kryhet online.

Per te aplikuar ju lutem klikoni ne linkun: https://www5.uva.es/uvamobplus/publico/inicio